Månadsrapport, september 2010

Här kommer den första månadsrapporten i bloggen. Jag har gjort rapporter för mig själv i ett år. Då startade jag med ett sammanlagt värde av 166 599kr. På ett år har jag dubblat det, vilket känns helt okej. Det mesta genom sparande, inte värdeökning, men jag har inte riktigt spårat det. Hm, det är ju inte så svårt förresten, det är ju i bara aktier och fonder som har ökat i värde och det utgör 15 000. Resten är alltså duktigt, duktigt sparande 😉

Bra månad, hamnar långt över snitt och mål. Börsen har iofs gått bra men det känns mycket att det ökar mer än jag tjänade…

Första året med ett nedtecknat sparande är alltså avklarat. 180 000 är ganska bra för att vara mig. För ett år sedan hade jag bara blivit deprimerad om jag skulle göra en miljonplan. För ett par veckor sedan kläcktes idén eftersom jag ser att det är görbart. Tack till alla ekonomibloggare som hjälpte mig få arslet ur vagnen! Några av de jag motiverats av ser ni i högerspalten, fler kommer efterhand.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Baltazar
  Okt 18, 2010 @ 19:09:09

  Tjenare! Kul att hitta någon som ligger på ungefär samma nivå som en själv. Låg själv på 364153 i min senaste månadsrapport så vi är väldigt jämna.

  Vad säger du – sist till miljonen bjuder den andre på en öl? 🙂

  Svara

 2. jobbochfirma
  Okt 18, 2010 @ 19:39:22

  Absolut, så gör vi!
  Du har dock satt ditt mål mer än ett år tidigare än jag (riktigt tufft).
  Jag har liksom du gjort en kurva med accelererande ökning, men min ökning är ganska mesig jämfört med din.
  Se:
  https://jobbochfirma.wordpress.com/2010/09/29/84/

  Dock hoppas jag givetvis att du fixar det, en öl har jag råd med 😉

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: