Bara sånt jag kan påverka

Sånt man inte kan påverka ska man inte stressa upp sig över. En del människor resonerar så med hela livet. Hos vissa är det till och med inbakat i religionen. De säger saker som ”det var inte meningen att jag skulle bli rik” eller ”jag blev sjuk för att jag skulle prövas”.
Man ska absolut göra vad man kan för att förbättra sin situation, men när man gjort det är det bra om man kan slappna av och överlämna resten åt slumpen, ödet eller andra krafter som kan tänkas styra. Oftast är allt man kan göra att förbättra oddsen för att lyckas.
Framför teven kan du inte styra om Anja Pärsson åker ut eller vinner!
Jag har som sagt inte så starkt självförtroende när det gäller aktiehandel. Jag har helt enkelt givit upp att på något sätt försöka träffa någon topp eller botten. Jag satsar nu på stora, stabila företag som gör vinst och delar ut. I övrigt har jag bestämt mig för att se det som något jag inte kan påverka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: