Premieobligationer

Återbetalat
I dagarna fick jag tillbaka de 10 000 jag lånade ut till staten för 3 år sedan. Jag ville hålla drömmen vid liv men förstår att det troligen är en förlustaffär att spela på lotto eller liknande. Jag har inte vunnit något alls på dessa obligationer men fick alltså nu tillbaka mina pengar. Inte alls ett dåligt sätt att spela, särskilt när inflationen varit så låg som den varit. Men att låsa in pengarna 3 år känns inte bra, och jag hade ju faktiskt haft bättre nytta av dem på andra ställen under denna tid (ny lägenhet, börsen). Tur att det inte var mer än 10 000.
Andra sätt
Dessutom verkar de ha förlängt löptiden för dessa obligationer. Nu går det inte att få kortare än 4 år. Nej, det blir nog inga fler premieobligationer för mig. Jag är ju ganska övertygad om att jag kommer att vara miljonär om tre år och jag vill att så mycket som möjligt av mina pengar ska vara med och jobba för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: