Min treårsplan

Just nu har min partner i handelsbolaget alldeles för mycket att göra med annat, så vår satsning går inte så snabbt framåt som den skulle kunna. Det känns lite kymigt att dra i allting själv, och eftersom jag har mycket annat att pyssla med tar jag det också lite lugnt med vårt HB.

Om två år har dock min kompanjon avskaffat sin anställning och kan hänge sig mer åt vårt projekt. Då har vi och företaget förhoppningsvis mognat så pass att vi är redo för en snabb expansion också. Om det visar sig funka kommer det bara att dröja ett halvår eller så innan jag också säger upp mig. Alltså är planen (drömmen) att vara anställd  i max tre år till. Detta sammanfaller lustigt nog med när jag ska vara miljonär genom sparande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s