Övertid

Äntligen har jag fått lite gjort på jobbet. Det har varit ett par tajta slutdatum som jag (för en gångs skull) jobbat riktigt hårt för att klara. Två 55-timmarsveckor senare känns det riktigt bra att vara tillbaka lite på banan.

Jag tar inte ut någon övertid i lön. Istället tankar jag på flexkontot, som legat på maxminus ganska länge. Att jobba övertid här är annars både vanligt och lönsamt. Efter klockan 18 får man 1,5ggr pengarna och efter 20 och på helger får man dubbelt betalt.

Rätt lägligt om man vill spara lite extra alltså. Att jag nästan aldrig tar ut övertid beror på att jag satsar mitt krut på att bygga mina företag. Jag är också väldigt tacksam mot min arbetsgivare att de inte driver en särskilt hårt normalt, och vill därför bjuda igen när det kommer någon puckel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: