Månadsrapport, november 2010

Den här månaden har mitt innehav på börsen stått still.
Sparandet har varit bra, med ganska mycket bonustillskott från enskilda firman eftersom jag håller på att gå igenom verifikat och matcha mot kontoutdrag, och därför hittar flera inköp som gjorts från det privata kortet utan att det sedan förts över från firman. Alltså lite bättre resultat än vad jag egentligen sparat.

Dock behövs det eftersom jag nu sätter över 12 000 på min IPS. Jag har ju fått en rejäl skatteåterbäring och hoppas fortfarande på en till i december (kommer inte ihåg hur mycket det var). Det blir en spännande överraskning helt enkelt. Jag räknar inte in skatteåterbäringen för dubbelt boende denna månad eftersom de inte kommit in på mitt konto ännu.

Alltså drygt 38 000 plus denna månad, men mycket av det till följd av tidigare slarv, alltså. 12 000 av dem sätter jag in på min IPS och de försvinner alltså konstigt nog från min sammanställning. Tyckte att det var bäst att göra så. Min pension har ett eget kalkylark, vilket jag ska redovisa någon gång runt årsskiftet.

Försäljningen i enskilda firman har fortsatt sjunka (jämfört med månaden innan) trots insatser och ökat besökarantal, så jag är allvarligt oroad. Denna månad var försäljningen 11 153, att jämföra med förra årets 9 891. De 30 000 jag såg för två månader sen är som bortblåsta och den 150%-iga ökning jag räknade med, jämfört med 2009, kommer inte att uppfyllas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s