Sjukdom kostar

Idag och igår har jag varit sjuk och således inte varit på jobbet. Tråkigt tycker jag eftersom det var ovanligt roliga dagar på jobbet just nu, men så kan det vara.

Det gör extra ont att vara sjuk när man tänker på vad det kostar. För mig kostar första dagen 1708 kronor och den andra dagen 341 kronor. Dessa två dagar går alltså på drygt två lapp, huvva! Denna gång tar jag det nog på sparad tid, men ändå.

Positivt är att jag inte haft så mycket feber så jag har haft en hel del kraft och kunnat jobba mycket med firmornas bokföring, som släpat betänkligt. I helgen blir det fullt upp med handelsbolaget, men eftersom jag inte är helt hundra får min partner slita mest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s