Pensionsrapport 2010

Här kommer den första årliga pensionsrapporten.

Den är (precis som allt annat i bloggen) helt centrerad på mig och min ekonomi. Jag hoppas att det ändå kan vara lite intressant för er andra att se och kanske jämföra med er själva. Jag tycker det skulle vara kul att själv få lite mer inblick i hur andra har det, så andra ekonomibloggare får gärna också redovisa sina siffror.

Lägg gärna märke till de tre(!) olika kontona på Skandia och de andra olika tjänstepensionerna som kommer av att jag har haft tre olika arbetsgivare vilka även har bytt system under mina anställningar. Klart störigt att ha dessa småkonton, vilka ofta har avgifter som är högre än värdeökningen! Det har senaste åren tillkommit möjligheter att flytta vissa pensioner, men det går fortfarande inte att slå ihop några av mina smågruskonton.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Jobb och Firma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: