En ny investering

Jag har nämnt att jag har ögonen på en sommarstuga. Det blir mer och mer verkligt och en plan börjar ta form. Den ligger i närheten av mina föräldrars, där det är hyfsat  tryck på sommaren, så det ska gå lätt att hyra ut om jag vill det.

Det är inte ett ruckel men helt obeboeligt i befintligt skick. Det verkar  vara en bra stomme och är väldigt pittoreskt med en bra trädgård.

En av anledningarna till att jag vill ha just detta objekt är att jag ska låta renovera det, bygga ut och installera el, vatten, avlopp. Jag ska inte göra något själv, utan hyra in en byggfirma och fixa så mycket som ROT-avdraget tillåter. Jag lobbar hos mina syskon och kompisar för att få med mig någon i projektet, så att det finns flera som kan göra ROT-avdrag. Det är ju så att ROT-avdraget gäller per person (delägare), inte per fastighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: