Jag, mentor

Jag saknar en mentor! Jag har efter att ha pratat med en del affärsutvecklare och annat löst folk insett  att jag verkligen vill ha en mentor. Jag försöker bolla mina idéer med vanligt folk, och det är väl kul i och för sig, men jag behöver någon som jag litar på som verkligen kan styra in mig på rätt väg.

Istället är det jag som blivit mentor! En nära vän kom till mig när hon ville starta något litet på sidan. Eftersom det är mitt favoritämne just nu berättade jag allt jag kan, från beskattning till kundrelationer. Sedan hjälpte jag henne att ansöka via Verksamt.se och byggde hennes hemsida.

Idag var det en artikel om hennes nystartade företag i den lokala affärsbilagan. Superbra blev det och jag är så stolt över henne! Direkt ringde också telefonen och hon fick förslag på samarbeten som är mycket intressanta för framtiden.

Det är ingen stor business hon kommer att bygga, men jag lovar att det kommer att ge henne mycket glädje och nyttiga erfarenheter de närmaste åren.

Gratisbio.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: