Var bra på det du gör

Som ni har förstått är jag inte särskilt bra, i alla fall inte just nu, på mitt jobb. Däremot förordar jag att alltid försöka så gott man kan i allt man gör, även om man inte är intresserad av det eller tänker fortsätta med det.

Att visa framfötterna inom ett område kan leda till chanser inom andra områden. Det kan också leda till goda relationer man kan ha glädje och nytta av, samt att man lär sig en hel del som man just då inte har en aning om hur mycket man kommer att använda i framtiden.

Dessutom blir allt roligare om man verkligen kämpar och försöker. Nu ska jag bara försöka praktisera det själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: