Ofrivillig pensionsinbetalning

På mitt jobb har vi något som kallas för inarbetad tid, vilket går på ett speciellt konto och inte har något att göra med flextidskontot.

Detta speciella konto är lätt att glömma bort, vilket jag gjorde. Eller rättare sagt, jag visste inte att gränsen för vad man kan ha på detta konto vid årsskiftet var 100 timmar. Överskjutande betalas alltså inte ut i lön som man skulle kunna tro, utan åker in på ens pensionskonto (jag antar att de menar tjänstemannapensionen).

Så grattis till pensionärs-JoF! Jag har just bytt bort en veckas ledig tid mot några tusenlappar extra i pension. Hoppas att jag kommer att njuta av pengarna, det kommer inte att hända igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: