Månadsrapport, februari 2011

Sjukdagarna jag hade före jul märks i denna månadsrapport och jag har fått in lite mindre än vanligt på lönekontot.

I övrigt har det gått ganska bra tycker jag. Lite mer utsvävningar än vanligt har det väl blivit i och med att jag hade lite folk på besök vid några tillfällen och har även bjudit tjejen på middag ett par gånger till. Vi har också lagat mat ihop flera gånger och då är det lätt att det blir lite seriösare och dyrare mat. Samtidigt har jag varit duktig och gjort matlådor och inte köpt lunch en enda dag under februari!

Börsen har gått sådär. 2000 back på aktierna och 1500 back på fonderna.

Försäljningen i enskilda firman har gått ner igen och det verkar som januari var en enstaka topp. Februari landar på 13 755, jämfört med förra årets 13 008 kronor. Även om det var nära nu har inte månadsförsäljningen backat jämfört med året innan sedan januari 2009, alltså den först mätta månaden.

Den totala förmögenheten ligger vid månadsskiftet på exakt 491 357.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: