Det kom ett brev

Käre JobbochFirma

Detta är Firma, som skriver till dig från en strand år 2021.

Som du kanske förstår av signaturen har jag inte längre något jobb. Företagen innebär knappt något jobb heller, åtminstone inte de som jag hade då, på din tid. Webbshoppen i enskilda firman sålde jag till en konkurrent för 5 miljoner efter att jag verkligen fått fart på försäljningen i och med en utökning av antalet artiklar och ett års säljfokus.

Det som då var handelsbolag drivs vidare av mig och samma partner som då. Nu har vi dock anställda som tar hand om försäljning och inköp. Vi själva jobbar en hel del med företaget, men då med nya produkter, leverantörsmöten, marknadsföring och strategi. Vi lägger också lite tid på dotterföretaget, där det handlar om stora beställningar, offertskrivande och kundmöten. Den sammanlagda försäljningen ligger på ca 10Mkr i år.

Investeringarna går hyfsat, men bara en liten del ligger numera på börsen. Jag har en egen hyresfastighet i närheten av mitt hem. Jag har också köpt en ordentlig villa att bo i.

Jag är fortfarande sparsam genom att jag inte gärna drar på mig fasta utgifter hur som helst. Jag kan dock unna mig och familjen ganska mycket kul. Den personliga förmögenheten ökar snabbare än nånsin och jag har fullt upp att diversifiera och säkra mina investeringar. Nu har jag nämligen så mycket jag behöver och vill inte riskera alltför mycket av det.

Nu vill barnen att jag kommer med och badar, vi hörs!
Hälsningar, Firma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: