Lönerevision

Nu var det dags att få reda på resultatet av lönerevisionen. Som jag nämnde tidigare har jag inte presterat särskilt mycket och höll en väldigt ödmjuk profil i förhandlingen. Samtidigt ligger jag hyfsat till jämfört med mina duktiga kollegor.

Resultatet blev att jag får långt under fackets rekommendationer och hamnar på 1,3% eller 480:- i månaden.

Min nya lön blir alltså 37 480:-/mån.

För en som är intresserad av att spara och bygga upp en bra ekonomi är det givetvis mycket dåligt att inte prestera så bra det går för att få en bra löneutveckling. Jag försvarar mig eller urskuldar mig inte, jag ska istället försöka komma tillbaka och prestera bra så snart som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: