Utlandsförsäljningen

Min jobbsemester inkluderar försäljning utomlands. Jag säljer under ett evenemang, mest för marknadsföringens skull.

I år gick det ganska bra och även om evenemanget var mindre än året innan så sålde vi mer till utländska besökare än tidigare. Vi nådde dock inte upp till förra årets galna försäljning på 50 000 kronor. I år stannade det på ca. 35 000. Det gör det klart värt besväret. Lite tråkigt ändå eftersom vi de tre första åren dubblade omsättningen varje år.

Vi lär oss för varje år vad gäller placering av försäljningsstället och marknadsföring på plats. Dock kan vi inte bestämma fritt förstås utan måste ta en massa andra hänsyn. Jag tror jag måste bli tuffare i många situationer. Jag har lite för lätt att nöja mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: