När blir det enkelt?

Jag tror att man hela tiden måste sträva efter att göra saker på ett enklare eller mer automatiserat sätt. Ofta kommer det naturligt, och det är väl meningen att det ska frigöra oss att göra fler saker eller utveckla oss på nåt sätt.

Eftersom jag har så många andra roliga projekt och eftersom handelsbolaget har tagit så galet mycket tid de senaste två åren, vill jag väldigt gärna komma till en punkt där det flyter på lite av sig själv. Ja, jag kommer fortfarande att jobba mycket med det, men jag vill inte behöva ta en massa beslut och lära mig nytt hela tiden.

Vi är verkligen inte nära ännu på ett tag, med tanke på hur mycket bränder vi släcker och hur många nya leverantörer vi kontaktar.

I enskilda firman har jag för länge sedan hittat ett stabilt läge där jag säljer hyfsat utan att göra särskilt många knop. I princip bara en leverantör och inte mycket som händer på marknaden känns stabilt och bra.

Förhoppningsvis kan vi hitta en bra plattform också i HB. Inte för att vi nånsin kommer att kunna lägga upp fötterna i detta bolag, men det hade varit skönt att inte behöva ompröva varje beslut hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: