Fick ett bra tips

Fick en retur (ångrat köp) till Enskilda Firman på min standardprodukt som folk brukar vara så nöjda med. Inte kul förstås, men som sagt tidigare är det bara att tacka för intresset och gå vidare.

Denna gång var det så att kunden hade en liknade produkt av ett annat märke, som han var väldigt nöjd med. Märket finns inte i Sverige och han tipsade mig om att kolla upp om jag inte kunde fixa in det i sortimentet.

Jag kontaktade tillverkaren och det ser ut att vara väldigt bra grejer! Jag fick positivt respons och nu kommer jag att ha dem i sortimentet. Det dröjer några veckor, men det ska bli väldigt spännande att få utöka lite.

Troligen skulle jag behöva skaffa ett nytt domännamn och en ny webbshopp, men det hade jag tänkt göra i alla fall. Det får bli när jag tar mig tid.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ekonomitankar
  Jun 08, 2011 @ 07:03:28

  Grattis till det!

  Svara

 2. jobbochfirma
  Jun 08, 2011 @ 12:23:41

  Tack, man vet aldrig varifrån nästa bra sak kommer så det är bara att vara positiv och vaken!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: