Högsäsong

Jag lägger upp hela min tillvaro för att göra så mycket som möjligt utan att känna mig stressad, men det är inte utan att jag känner av en viss stress just nu. Vi har verkligen högsäsong på handelsbolaget och det innebär inte bara en stor ökning av beställningar och frågor utan även en massa extrajobb i form av en viss service som vi tillhandahåller.  Just nu ångrar jag bittert att jag tog på mig några av dessa uppdrag.

Det är en service som ger oss lite uppmärksamhet och som några av våra kunder verkligen behöver, på så sätt är det väldigt positivt. Det negativa med detta är att hundra saker kan gå fel, det är alltid bråttom, folk vet inte vad de vill ha, men mest negativt är att jag egentligen inte på det sättet vill byta tid mot pengar. Det liknar en timlön helt enkelt, och inte en särskilt bra sådan.

Lösningen är givetvis att höja priset, inte att ta bort tjänsten. De som verkligen vill ha det kommer att fortsätta anlita och, vilket det då kan vara värt för oss. Vi kan ändå fortsätta få goodwill genom att vi kan tillhandahålla tjänsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: