Varningstecken

Jag tog ledigt från firman torsdagkvällen före midsommar och skulle spendera kvällen med en trevlig kvinna. När jag kollade mobilen hade min partner ringt 4 gånger så jag insåg att jag nog borde ringa honom.

Det visade sig att en kund hade fått en helt annnan sak än han beställt och stod nu och hoppade eftersom de var på väg ut till landsstället. Som tur var fanns de i stan och jag kunde offra en timme och lite bensin på att städa upp min miss. Jo, det var jag som hade satt sändningspappret på fel paket.

Det paket som de skulle ha hamnade i Finland. Håller på att fixa så att det kommer tillbaka därifrån…

Dagen innan var första gången jag glömde passerkortet hemma och fick smyga runt som ett fån med en besöksbricka och knacka på dörrar för att komma in någonstans.

Dessa saker är självklart varningstecken på att jag försöker hålla för många bollar i luften, sover för lite, har för dåliga system eller nånting. Jag måste i alla fall fixa till det, annars kommer jag att spendera den mesta tiden åt att fixa mina egna misstag.

Nu efter midsommarhelgen är jag fortfarande inte utvilad, men har inte tänkt mycket på jobb och måsten utan kopplat bort allt sånt helt, vilket var skönt och välbehövligt. Istället var det fest och fysisk aktivitet, vilket jag behöver ett par dar att återhämta mig ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: