Månadsrapport, juni 2011

Nån konstig extra semesterlön hoppade in på kontot tillsammans med lönen, vilket gjorde några tusen extra och ett sparande på 20 000 i maj. Börsen gick dock dåligt i juni så förmögenheten har stigit ca 9 000 senaste månaden.

Högsäsongen på firman har fått mig att tappa greppet om det dagliga sparandet. Det har blivit bilåkning till jobbet, lunch ute, inga storkok och kanske annat slösande. Jag kommer inte att rationalisera detta beteende men att skylla på att det är för mycket att göra och att jag prioriterer firman över sparande känns rätt.

EF sålde för 16 500 på nätet, vilket var 21% bättre än förra årets juni. Hade också en fin försäljning till en ny återförsäljare i Finland. Sånt ger alltid lite extra hopp.

HB sålde för 58 500 på nätet vilket är ca 20 000 bättre än förra året. Utöver det hade vi en hel del försäljning, men hur mycket har jag ingen koll på. Det bör landa på ca 100 papp.

Firman betalade tillbaka 20′ men det fick jag låna ut igen för ett par dagar sedan när vi gjorde stora inköp, så nu har jag ändå 80′ utlånat till företagen.

Jag är fortsatt försiktig med börsen och lägger pengarna på sparkontot ett tag till. Det eviga frågan är om jag ska amortera lånet eller inte, det är ju så lite jag sparar gentemot att ha dem på sparkontot.

Ökningen blev 8 923 och den nya totalförmögenheten är 583 168.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: