Vi fick storordern

Som jag berättade om tidigare så fick vi en förfrågan om en stor beställning till en strategiskt viktig anläggning.

Vi pressade våra marginaler för att det skulle finnas en chans att få beställningen och att få synas på ett väldigt viktigt ställe.

Nu har vi äntligen fått beskedet att de köper av oss! Beställningen ligger på drygt 200 tusen och vinsten på ca 40′.  Vi behöver aldrig ta i grejerna och vi behöver inte ha kontakt med slutkunden så jag antar att det inte är en så tokig marginal ändå. Vi kommer åtminstone att boosta vår omsättning, så att vi har en chans att nå upp i miljonen, vilket är årets målsättning.

Vi måste passa på att fira lite i helgen.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Robert
  Jul 09, 2011 @ 11:01:40

  Grattis! 🙂

  Svara

 2. DxTrader
  Jul 09, 2011 @ 13:18:00

  Mycket bra! Grattis!

  Svara

 3. Jonas
  Jul 09, 2011 @ 19:55:07

  Grattis!
  Gillar din blogg, läser mycket men kommenterar sällan.
  Skulle vara intressant att veta vad ni säljer:)

  Svara

 4. jobbochfirma
  Jul 09, 2011 @ 20:01:59

  Tack Jonas, DxTrader och Robert!
  Jonas, jag tycker verkligen du ska kommentera, särskilt om det är något du speciellt gillar, då kan jag skriva mer sånt. Jag skriver för min egen skull men en del av motivationen kommer från att någon läser det och att någon gillar det.

  Svara

 5. jobbochfirma
  Jul 09, 2011 @ 20:04:06

  …jag kommer dock inte att berätta detaljerat om något av allt jag säljer. Jag skulle kunna ha en sån blogg men då skulle jag censurera mer och den skulle bli tråkigare.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: