Helt galet utarbetad

Jag vill ut i den fantastiska sommarkvällen! Jag vill cykla och springa, åka och bada eller dricka en öl på en uteservering.

Men jag sitter inne och mejlar och ringer, packar paket och skriver offerter, fakturerar och bokför. Jag var inte ens på jobbet idag men hann ändå inte ut och springa. Nej, jag tycker inte att jag offrar för mycket, jag vet ju vad jag vill och jag måste jobba för det, men offrar, ja det gör jag.

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Tor
  Jul 23, 2011 @ 22:31:23

  Det du gör nu – det är det som du senare kommer att skörda av. Det du gör, och det som inte andra gör nu, dvs bygger ditt företag, det kommer andra att tycka är orättvist och bli avundsjuka på när du cashar in. Fastän de inte på långa vägar har gjort jobbet.

  Men du har väl redan mentalt förberett dig på att hantera det framöver?

  Svara

  • jobbochfirma
   Jul 24, 2011 @ 00:57:40

   Tack Tor, det är precis vad jag hoppas att jag håller på med.

   Jag har nog inte förberett mig på att hantera eventuell avundsjuka. Jag brukar spela upp bilder på hur det skulle vara att inte arbeta och det känns konstigt. Lättare då att föreställa mig att jag jobbar heltid med företagande och projekt.

   Om jag skulle lyckas med att vara arbetsfri skulle det vara mycket frestande att skriva det på näsan på några som har varit näsvisa mot mig och sagt att man ska leva för dagen, att man ska spendera idag för att man inte vet om man dör imorgon och allt det där snacket. Men förhoppningsvis är de då lika stolta över sina val då också. Skulle vara kul att ta en diskussion om det igen i alla fall, i efterhand.

   Svara

 2. Classier Corn
  Jul 24, 2011 @ 11:30:45

  Fortsätt kämpa!
  Tack för en intressant blogg.
  Blogghälsningar
  Classier Corn

  Svara

 3. Anders
  Jul 25, 2011 @ 00:00:07

  Vill man nå högt för man satsa. Förstår att det är jobbigt med kämpa på så når du dina mål!

  Svara

 4. jobbochfirma
  Jul 25, 2011 @ 00:05:04

  Tack Anders, jag ska fortsätta kämpa. Jag håller också på att få lite hjälp med att fokusera och satsa på rätt saker.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: