Högmod föregår fall

Jag är inte den sortens person som vågar slå sig för bröstet innan nånting är helt klart och betalt. Kanske är det lite skillnad när man skriver på bloggen, men jag skulle inte ha gottat mig så som jag gjorde i ”Att vända en retur”.

Det visade sig helt enkelt att det var en impulsiv och positiv människa jag hade att göra med, en sån som hellre säger ja och sedan ändrar sig än som säger nej direkt. Distansköplagen är väldigt god mot såna människor och de har all rätt på sin sida att få alla pengar tillbaka, förutom deras kostnad för returfrakten.

Så, när det kommer till kritan är jag ingen bra säljare i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: