Eventtävlingar efterlyses

Vi ska snart åka på ett nytt event och jobbar häcken av oss för att packa, trycka och planera detta.

Vi har fixat en massa sponsorpriser från våra leverantörer och till dem tänkte vi anordna lite tävlingar. Såna finns det ju gott om på mässor och andra event så det är ju kul om man inte är som alla andra, men viktigast är att tävlingen inte är direkt tråkig. Priserna är bra så folk kommer ändå att vilja vara med.

Nu undrar jag om ni har några tips på bra, roliga tävlingar. Det enda vi har så här långt är en kasttävling, där man ska pricka något och samla poäng. Vad vi borde ha är att ha något vi kan ha på papper, typ en slogantävling eller liknande så att vi kan få folks mejladresser också.

Tipsa i kommentarsfältet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: