Det största steget

Jobbsituationen blir allt mer ohållbar. Jag är en igel som tär på en fin organisation. Alla mina drömmar ligger utanför jobbet och det är bara en sak som håller mig kvar.

Jag kanske borde ångra att jag startade denna blogg. Det är nämligen den som fick mig att inse att jag kan nå en miljon kronor i nettoförmögenhet på rimlig tid. I och med att jag har bra koll på hur kapitalet växer så vet jag att en första miljonen är inom räckhåll.

Hade jag inte haft det målet kanske jag redan hade hoppat av och bara kört eget. Men hur kan jag göra det nu när jag har kämpat så hårt för att komma till första miljonen. Om jag bara körde eget skulle jag kanske snabbare nå ekonomisk frihet,  men den första miljonen skulle definitivt skjutas framåt.

Att byta en långsam, stadig ökning mot en osäker, framtida, men förhoppningsvis större, ökning är inte lätt för en sån som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: