Appmiljonär

Självklart var jag tvungen att skicka in ett bidrag till den tävling som Telia har gjort så mycket reklam för senaste månaden; Appmiljonären.

Eftersom jag får affärsidéer nästan varje dag och flera av dem är appar så blev jag givetvis nyfiken på denna tävling. Jag läste det finstilta och det visar sig att vinnaren får sin app utvecklad av ett team som jobbar med det under 10 veckor, plus att man får hjälp med marknadsföringen och får behålla ALLA inkomster från appen! Nackdelen är att man måste vara med i deras dokusåpa under framtagandet och under marknadsföringsjippon, men va fan, det börjar väl bli dags att bli kändis nu kanske 🙂

Eftersom jag har en appidé som jag tycker är så bra att jag ändå har tänkt pitcha idén för eventuella partners så tänkte jag att jag måste lägga ner lite extra kraft på att göra en vettig presentation till Telias tävling. De 150 orden föll sig rätt naturligt och jag blev snabbt nöjd med den delen av presentationen, men jag ville också stå ut lite och vara säker på att de förstod det fina med appen, så jag tänkte att jag måste göra en liten animation (vilket man fick bifoga om man ville).

Mina kunskaper är inte tillräckligt bra så jag kontaktade en vän till en vän, som har gjort lite grafik åt mig förut, och frågade honom om han kunde fixa något. Det blev väldigt snyggt och proffsigt! Återstår att se vad det kostar, vi kom aldrig fram till något pris…

När augusti är slut ska vinnaren vara utsedd. Jag antar att konkurrensen är stenhård, med tanke på all marknadsföring och de fina villkoren, men visst finns hoppet.

Kanske får ni klura på om det är mig ni ser i Telias marknadsföring framöver 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: