Min managementkonsult

Min nya flickvän är managementkonsult och jag kan inte bestämma mig för om det är bra för mig eller inte. Alltså, nu lämnar vi som vanligt känslor och sånt utanför, det har inget med detta att göra. Jag funderar bara på om vi ska ha några projekt ihop eller inte. Vi gillar båda att prata om affärsidéer och så långt är det bra, men hur skulle det bli om vi verkligen startade en ny webbutik, som vi pratar om.

Jag vill precis som alla andra göra rätt sak i rätt tid, men när man driver så många projekt som jag gör är det också ganska viktigt att saker bara blir gjorda, utan att man tänker efter så mycket.

Hon har faktiskt varit generös nog att ta emot mig på sitt jobb och suttit med mig en heldag och försökt bena upp vision, affärsidé och allt sånt för mina befintliga företag. Det är säkert bra, men det skulle ta tid att göra allt sånt klart. Det är tid som man också skulle kunna använda till att pröva sig fram och bara skapa av alla de idéer vi har. Jag är helt enkelt tveksam till värdet av en sådan konsult för ett litet företag.

Jag vill verkligen starta något ihop med henne, men då måste jag få henne att förstå att även om hennes tjänster är väldigt högt värderade så måste vi gå in med lika stort arbete i detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: