Blir det nytt rekord?

Jag känner väldigt mycket för min lilla webbutik i enskilda firman. Den är så gullig och lättskött och har så nöjda kunder, samtidigt som den tuffar på och ökar omsättningen hela tiden.

Det blev en massa beställningar i helgen och om det blir en till innan månadsskiftet så kommer det att innebära att det snart ett år gamla månadsrekordet är slaget. Detta trots att jag klantade till det och tappade Google Adwords i över en vecka.

Jag ska göra allt för att september, som är en historiskt bra försäljningsmånad, ska ge ett fantastiskt nytt rekord. Jag har precis dubblat dagsbudgeten för Adwords och jag förbereder det första kundutskicket på ett år. Inte helt klart om utskicken ger något eftersom det är en sällanköpsprodukt som man oftast inte spontanköper, men jag ska ge ett bra erbjudande och se om något händer.

Jag tror att det är bra att försöka forcera fram ett superrekord, så att man vet ungefär var potentialen ligger.

Nu har jag väl bringat otur genom att prata om det, men det är ett led i att försöka bli lite mindre fånigt ödmjuk och satsa lite mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: