Försäljningsutveckling i EF

Här kommer en graf som visar hur bruttoförsäljningen per månad har sett ut i EF.

Det syns att ökningstakten har kommit av sig lite, men bästa tiden ligger på hösten så jag hoppas på nya försäljningsrekord. Över 40 labans i september skulle vara najs.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ekonomitankar
  Aug 29, 2011 @ 10:07:47

  Alltid kul med statistik, själv för jag in varje månad i excel och följer upp. Och stadigt uppåt. Det ska bli väldigt spännande att se var detta år slutar, för maj och juni var grymma, lååååångt över föregående år, hoppas det fortsätter lika i höst.

  Lycka till med hösten försäljning.

  Svara

  • jobbochfirma
   Aug 29, 2011 @ 10:17:57

   Ja, det är kul. Mitt kalkylark växer hela tiden med nya, mindre nödvändiga uträkningar.

   Vill du inte redovisa dina kurvor? Du kanske inte är anonym och då är det ju inte så kul.

   Annars är min favorit bland andra ekonomibloggare just månadsrapporten och jag är besviken på dem som inte uppdaterar regelbundet.

   Svara

 2. Ekonomitankar
  Aug 29, 2011 @ 11:08:33

  Kanske blir det redovisning framöver. Men förut har mitt månadssnitt legat strax över 30 tkr. Men omsättning maj 70 tkr och juni 55 tkr. Och i juli var det semester, men ändå 32 i omsättning. Blir en spännande höst.

  Svara

  • jobbochfirma
   Aug 29, 2011 @ 11:23:57

   Kul att se lite siffror!
   Vad innebär det för förtjänst och månadslön? Du har ju kostnader, sedan tillkommer skatt och sånt. Inte för att du behöver redovisa allt här, men det hade varit kul om du gjorde någon sådan sammanställning på din egen blogg.
   Själv räknar jag ofta på vad jag behöver för omsättning i firmorna för att klara mig utan ett extra jobb.

   Svara

 3. Ekonomitankar
  Aug 29, 2011 @ 11:56:55

  Bor billigt och har inte så värst mycket kostnder i firman, så jag klarar mig på bara firman.
  Det blir ju lite billigare privat när man har firma. Jag har tjänstebil, telefon och bredband är på firman, tex.
  Men jag tar ut ca 15-17 i månaden, alltså efter skatt. Och så pensionssparar firman 2000 i en kapitalförsäkring åt mig. Så jag klarar mig, men räknar med att ta ut lite mer framöver om det fortsätter gå så här bra.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: