Eventutmattning

Vi har precis kommit hem från ett ganska stort event. Det gick bra men vi var ovana och underbemannade för denna uppgift så vi klarade inte av att göra allt vi hade tänkt. Det är så lätt att sitta hemma och tänka att man ska anordna tävlingar och dela ut varuprover.

En anledning till att vi inte hann var att försäljningen var klart över förväntan, vilket givetvis är bra. Nästan 10 långsjalar per dag i fyra dagar är inte fy skam. Nu hade vi galen rea på en del saker, men det var ändå kul att så mycket folk handlade av oss och skönt att bli av med en massa gammalt.

Ekonomiskt går det ändå inte ihop. Vi hade ganska stora utgifter och investerade i en hel del småsaker för utsmyckning och sånt, men det hade vi med i kalkylen. Jag hoppas att det lönar sig när man räknar in marknadsföringsvärdet.

Jag var lite krasslig under eventet så det var extra jobbigt för mig. Jag skulle faktiskt bara vilja krypa upp i fåtöljen vid teven nu i minst tre dar och bara slappa. Men det går inte, vi måste fortsätta jobba för att fixa alla lösa trådar och gå igenom lagersaldot igen. Sedan ska vi ut med ett nytt nyhetsbrev, det var väldigt länge sedan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: