Gjort bort mig igen, eller?

Jag var på ett ganska seriöst föredrag tillsammans med en massa ekonomer och affärsmänniskor. Föreläsaren verkade inom försäkringar och pension och ställde vad jag senare förstod var en nästan retorisk fråga om vilka i lokalen som funderar på hur deras pension ska finansieras.

Jag räckte instinktivt upp handen, det var ju en så självklar fråga, men den åkte försiktigt ner igen när jag såg att ingen annan sträckt upp handen. Jag tänkte att jag kanske hade missuppfattat frågan, lokalen var ju full av ekonomer!

Vafan, jag vet att många Svensson inte bryr sig men ett gäng ekonomer i min ålder och äldre borde väl ha koll?!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Per
    Sep 18, 2011 @ 09:52:46

    Inte alltid så lätt med retoriska frågor. Inte heller med ironi. Sa dom nåt intressant på föreläsningen eller var det bara försäljning?
    Ha det gott.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: