Fyra dagar kvar att rädda kvartalet

Förra årets tredje kvartal hade EF väldigt bra försäljning (71 000). Nu är årets tredje kvartal snart slut och jag har ännu inte nått upp till den siffran. Det är i och för sig bara 1 500 kronor kvar så det ska väl inte vara omöjligt, men mina drömmar och mina projektioner handlar om att jag vill öka med ungefär 50% varje år så det är ju självklart inte bra när tillväxten avtar.

Detta år är det första som en månad har mindre försäljning än samma månad tidigare år. Det har hänt vid tre tillfällen och det är på väg att bli ett fjärde. Trots det har omsättningen ökat ca 25% i år, så det är ju ingen katastrof. Men för att verkligen känna att man har bra tillväxt skulle det vara trevligt om EF inte får några minuskvartal ännu på några år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: