Företag eller ideellt arbete?

Jag har under många år jobbat ideellt i olika idrottsföreningar. Jag vet att många har fantastiskt fina upplevelser från föreningsarbete och många har lärt sig mycket genom att arrangera stora evenemang och dylikt.

Men för mig har det varit en kamp i uppförsbacke mest hela tiden, och all motivation har varit tvungen att komma inifrån. Utifrån har man inte fått mycket uppskattning för allt slit och alla idéer.

Jag känner till viss del att jag får mer uppskattning från mina kunder nu än jag fick från medlemmarna i föreningen jag slet som ett djur för. Och nu får jag betalt också! Varenda timme jag lägger ner och varenda idé vi jobbar fram skapar värde för mina företag. Just den värdeskapande känslan upplever jag som det bästa med företagandet. Självklart skulle man kunna hitta det i föreningslivet också men jag har aldrig upplevt det.

Nöjd och stolt är jag för att jag nu står på den kommersiella sidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: