Ett fattigt rekord

I år är första året sedan starten 2008 som webbutiken i EF har haft enskilda månader som gått sämre än tidigare års motsvariga månader. Det har blivit tre sådana besvikelser hittills i år, men jag tror att det stoppar med det.

Dock har ännu inte något kvartal blivit sämre än motsvarande kvartal tidigare år. Men det var nära vid detta kvartalsskifte. Endast en procents ökning från förra året är givetvis lite tråkigt, men då ska vi också tänka på att det ändå var det bästa kvartalet någonsin.

Nu ska jag göra vad jag kan för att kvartal nummer fyra åter ska bli rekordhållaren bland kvartal. Att öka rekordet från 72 000 till 90 000 borde vara fullt möjligt!

Jag ska vrida upp trycket med ett mejlutskick med bra erbjudanden till gamla kunder och lite uppdaterad text på hemsidan. Jag har tänkt skapa produktvideor också men det blir ju aldrig av mig, usch!

Jag är arg på mig själv för det är detta företag som kan skapa min ”fyratimmars arbetsvecka” och det finns säkert tio vägar dit som jag missar för att jag är så upptagen med annat.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. MalmöMicke
  Okt 06, 2011 @ 13:08:25

  Hej.
  Är grymt nyfiken på vad det är för företag du har. Har själv funderat på att börja blogga om mina erfarenheter om att driva företag, men är rädd för att blotta mig allt för mycket så har en viss förståelse för ditt val.

  Svara

 2. Ekonomitankar
  Okt 06, 2011 @ 15:28:51

  Ja det är en balansgång, om man vill vara anonym… vad kan man, och vad kan man inte skriva om.

  Svara

 3. jobbochfirma
  Okt 06, 2011 @ 15:38:25

  Jag tycker definitivt att du ska börja blogga! Jag kommer att följa dig med stort intresse.

  Det ena företaget är en nisch inom en viss hobby, kan man säga. Det andra företaget är en nisch för ett speciellt märke av en speciell pryl. Båda dessa har jag god kunskap om, vilket är anledningen till att jag startade med just det.

  Jag skulle kunna skriva öppet om företagen men såna bloggar tenderar att bli ganska tråkiga. Jag vill skriva lite mer om ekonomin i företagen, kräkas lite på dumma kunder och leverantörer, och annan terapi för mig. Privatekonomin är inte så roligt att dela med alla man känner heller.

  Sen vill jag kunna skryta ohämmat när det går bra! Det skulle jag inte göra i verkliga livet, alltså behöver jag en anonym blogg.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: