Min karriärkvinna

Anställningsprocessen för jobbet min flickvän söker går väldigt snabbt. En vecka efter inlämnad CV var hon på intervju. Två dagar efter intervjun (på en lördag) fick hon ett mejl om att de ville ha henne till ytterligare en intervju, på tisdagen. Om det gick bra skulle hon komma på en sista intervju, med sin blivande kollega, redan på onsdagen.

Nu är det tisdag och hennes intervju verkar ha gått bra. Återstår bara att se om hon blir kallad till den sista intervjun.

Som vanligt går jag händelserna i förväg i min drömvärld och ser framför mig hur hon åker jorden runt och gör karriär medan jag är hemma och tar hand om huset, familjen och mina företag. Känns konstigt men lockande. Jag är så stolt över henne.

Hon har starka funderingar på att bli egenföretagare, men kanske är det bra om man har en anställd och en företagare i familjen, så att man åtminstone har lite stabilitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: