Ännu inget besked

För två veckor sedan gick min sambo på den sista intervjun till det fantastiska jobbet, men har alltså, trots att det gick väldigt fort mellan intervjuomgångarna, ännu inte fått något besked.

Hon är övertygad om att det är för att någon annan har fått erbjudandet, och det kan ju ligga något i det. De hörde av sig och ville ha kontaktuppgifter till referenserna, men de har inte blivit kontaktade ännu.

I början var det jobbigt för henne, och det märktes att hon gick och drömde scenarier för framtiden, där hon redan hade fått jobbet.

Nåja, allt hopp är inte ute.

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Markus
  Okt 16, 2011 @ 11:16:30

  Säg att någon annan fått erbjudandet men tackar nej och de kontaktar henne med ett erbjudande, dvs. att hon är andrahandsvalet. Hur skulle hon ställa sig till det? Detta är en intressant tanke som dykt upp hos mig då en liknande situation uppstod för en vän till mig. Hon var osäker på om hon var förstahandsvalet eller ej. Spelar det egentligen någon roll?

  Svara

  • jobbochfirma
   Okt 22, 2011 @ 10:13:51

   Om det var jag skulle jag inte bry mig det minsta. Det finns alltid någon bättre, åtminstone i någon annans ögon. Tror inte att det gör så mycket för henne heller.

   Svara

 2. philip
  Okt 16, 2011 @ 13:14:10

  Vad mer exakt är det för jobb hon sökt?

  Svara

 3. MalmöMicke
  Okt 17, 2011 @ 00:14:42

  Är hon rätt person för jobbet (vilket hon verkar då hon kom så långt i processen) så kommer det säker möjligheter till liknade tjänster på andra företag om hon spelar sina kort rätt.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: