Frågestund

Ni som har läst alla mina inlägg vet ganska mycket om mig och min ekonomi, och ni vet också vad som är hemligt och varför jag vill vara anonym. Men ni som inte orkar läsa allt, inte var med från början eller bara inte minns, ni undrar säkert en massa saker. Även ni som har läst allt kanske har lite funderingar.

Eftersom jag vill ha mycket interaktion så vill jag inbjuda till en frågestund. Jag tänkte att ni ställer frågorna i kommentarsfältet till detta inlägg och sedan skriver jag frågorna och svaren i en ny bloggpost om några dagar.

Kom ihåg att det är månadsrapport imorgon, då kanske det dyker upp saker ni vill fråga om.

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Johan
  Okt 31, 2011 @ 21:26:46

  Frågestund, vad kul!

  1. Vad är din ekonomiska målsättning på lång sikt? Låt säga om 20 år.
  2. Händer det att du tappar motivationen och får svårt att ”hålla lågan uppe” i ditt företagande ibland?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: