Vårt nya liv

Saker och ting kommer självklart att ändras en aning i och med min sambos nya jobb. Mer resor och kanske längre dagar för henne bland annat.

Men en annan sak som jag var ganska snabb att ta upp var huruvida hon kommer att vilja ändra livsstil på något sätt. Många som har höga positioner vill ju givetvis bo på fina adresser i innerstan eller i villa i någon bra förort. Det kan jag ha förståelse för, men för min egen del så vill jag aldrig mer bo i innerstan och jag ser ingen anledning att köpa hus förrän vi har barn på några år.

Till min lycka berättade sambon att hon trivs så bra där vi bor och inte känner något stort sug till innerstaden. Hus skjuter hon också på några år till, just nu skulle det bara betyda fler projekt och större åtaganden.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Johan
    Nov 13, 2011 @ 00:09:08

    Skönt att ni är på samma våglängd. Jobbigt när boendeambitionerna går isär rejält..

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: