Onödig utgift

Det är definitivt en flytande skala det där med onödiga utgifter. På lördagkvällen tog jag ett djupt andetag och bjöd ut mina föräldrar på en trevlig middag. Det var trevligt och prisvärt, men det landade på 1 800 spänn, en hel månads matkonto för mig i vanliga fall.

Men som folk säger, man ska unna sig något ibland och visst var det ett minne att lägga i banken.

Jag brukar ju inte tänka så, utan istället tänka att man kan ha en minst lika trevlig kväll med vänner och hemlagad mat. Jämfört med vad som hände dagen efter vad det dock mycket väl spenderade pengar. Jag åkte nämligen dit i en fartkontroll för första gången i mitt liv. Det var två tuss jag mycket hellre hade spenderat på en middag till…

Klantigt gjort av mig men inget att bli bitter eller alltför bedrövad över.

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Kampen mot index
    Nov 29, 2011 @ 13:30:02

    Usch, fortkörningsböter, parkeringsböter mm är riktigt tråkiga utgifter.

    Svara

  2. Trackback: Månadsrapport, november 2011 « Jobb och Firma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: