Renovering klar

Äntligen har jag fixat det sista i vårt nya sovrum i lägenheten!

Det finns mycket stolthet i att göra allt själv, men i detta fall ångrar jag att jag inte använde mig av proffs och ROT-avdrag istället. SÅ mycket jobb och så mycket annat jobb som fått stå åt sidan på grund av golvslipning och målning.

Det blev i alla fall ganska billigt att göra det. Det leder mig till nästa frågeställning i detta. Jag har ju fått lägenheten uppvärderad och en del av detta kommer av det fina sovrummet. Samtidigt har jag tappat ca 10 ooo i månadsrapporten på grund av renoveringen.

Då är det väl inte mer än rätt att jag höjer värdet på lägenheten med 10 lapp, så att det inte påverkar totalen negativt.

Jag kommer även att göra på detta sätt med alla framtida renoveringar på stugan.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Johan
    Dec 19, 2011 @ 11:24:58

    Det känns helt rätt att höja värdet med 10k tycker jag.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: