Inte som det var tänkt

Min stora privatekonomiska förebild är som ni vet http://miljonar.blogspot.com/

Jag är ganska stolt över mitt sparande och jag skulle gärna vara en förebild för hur man kan bli ekonomiskt fri utan att ha galet höga inkomster.

Nu är jag rädd att den vinkeln går helt förlorad i och med att vi tillsammans tjänar mer pengar än de flesta, vilket gör att om vi blir ekonomiskt fria så tror folk att det beror på just inkomsterna, inte på rätt tankesätt, investeringar eller sparförmågan.

Jag kan alltså inte vara en förebild på samma sätt som Miljonären, men jag hoppas att ni kan hämta något positivt ur bloggen i alla fall. Jag kommer att fortsätta skriva här, åtminstone till min 40-årsdag.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. per
  Dec 31, 2011 @ 13:37:07

  Hej!
  Jag tror inte det är ett problem. Många tjänar väldigt bra men har ingen koll på ekonomin. Folk lever över sina tillgångar hur mycket de än tjänar. Andra lånar pengar och förstår inte att det ska betalas tillbaka.
  Till det är det många andra som kan en del om ekonomi, har gott om tillgångar, och vill ha nya tips och råd. (Såna som jag.)
  Alla kan ha nytta av din blogg, med den kunskap och ambition du visar upp. Tack och gott nytt år.

  Svara

 2. Johan
  Dec 31, 2011 @ 14:12:18

  En förebild blir man inte för sina inkomster (annat än ur ett karriärperspektiv må hända) utan för sina metoder, sin inställning och sin vilja. Det har du och det är delvis därför jag läser din blogg 🙂 Så i mina ögon är du en förebild!

  Svara

 3. MalmöMicke
  Jan 02, 2012 @ 16:48:54

  Håller med Johan.

  Svara

 4. jobbochfirma
  Jan 04, 2012 @ 00:45:14

  Tack grabbar, det värmer!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: