Månadsrapport, december 2011

Lite sämre resultat mycket på grund av att 12 papp försvann rakt ut i IPS. Jag har funderat mycket på om det är värt att använda detta avdrag men slutsatsen är att jag inte kommer att vara anställd när jag är 55, alltså kan det mycket väl vara en bra affär.

Mina aktier har gått upp en del, ca 7 000. Jag har matat in lite nya pengar och köpt mer aktier till nivåer jag är nöjd med. Ändå är jag väldigt osäker på börsen, som de flesta just nu, men jag försöker hålla mig från att sälja.

Jag har initierat start av två nya aktiebolag i december, vilket bara det har kostat mig 3 800 kronor. Jag har också gjort en del utlägg som jag får tillbaka nästa månad.

Jag har bundit upp 75 000 i aktiekapital, vilket jag redovisar under ”lån till firman/aktiekapital”.

Jag har äntligen kunnat betala tillbaka lite av allt det HB är skyldig mig.

Handelsbolaget har inte stått helt still men det är sämre än förra året, 13 000 jämfört med 22 500 .

Enskilda firman gjorde ingen imponerande avslutning och återigen nådde jag inte upp till förra året, samma månad. 12 611 i år mot 14 068 förra året, vilket gör att jag för första gången har gjort ett sämre resultat än året innan, om än bara med 3%.

Förmögenheten ligger på 673 000 och månadsökningen var 9 678.

På utvecklingskurvan ligger jag 56 700 före den raka tillväxten och 101 700 före kurvan med exponentiell tillväxttakt. Den anpassade kurvan pekar på att miljonen nås i april 2013, 8 månader före måldatumet.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. tmp
  Jan 01, 2012 @ 11:43:20

  Så du vill inte längre ange din förmögenhet 😉 ?

  Gott nytt år!

  Svara

  • jobbochfirma
   Jan 09, 2012 @ 17:38:04

   Sorry, jag hade satt inlägget på att publiceras automatiskt, men när den 1/1 kom hade jag inte skrivit färdigt det. Nu är det dock uppdaterat som du ser.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: