4 hour work week

Ja, jag har läst boken och ja, jag blev väldigt inspirerad.

I många stycken talar det direkt till mig känns det som. Särskilt där Timothy Ferris i detalj beskriver hur man kan sätta upp sin webbshopp, eller ”musa” som han kallar det.

Det finns så mycket i denna bok som är så stort och betydelsefullt, utan att vara pompöst eller abstrakt. Enkla handfasta råd helt enkelt. Vill du inte följa dem alla kan du i alla fall låta dem inspirera dig och bli en lite intressantare människa på köpet. Det tänker i alla fall jag ge mig i kast med.

Men efter att ha lyssnat på ljudboken tre gånger ska jag sätta mig ner och och göra en actionlista på alla saker jag ska ta i håll med utifrån boken. Allt från bekvämlighetsutmaningar till Googleannonser.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Johan
    Jan 03, 2012 @ 09:42:41

    Coolt. Måste också se till att läsa den!

  2. Ekonomitankar
    Jan 03, 2012 @ 14:14:13

    Jag läser den lite då och då, inte hela kanske, men bläddrar i den. Tycker den är stimulerande. Många tankar att bearbeta.