Ingen bänkavstämning

Jag har absolut inte lagt av att träna men det har inte blivit någon fokus på bänkpressutmaningen direkt. Jag är helt enkelt övertygad om att jag inte ökade i december heller så det blev ingen avstämning för bänkutmaningen.

Jag kör nu två pass i veckan för den andra fysikutmaningen och har äntligen bestämt mig för ett program i bänkpress som jag ska köra en gång i veckan. Utöver det blir det givetvis cykel till jobbet, lite pingis och en massa promenader förstås.

Styrkeprogrammen har jag fått från Tim Ferris bok The Four Hour Body, lite mindre känd än hans bästsäljare ”The Four Hour Work Week”. Båda böckerna är helt fantastiska och kommer att förändra ditt liv om du vill det. Jag har inte läst hela ”Body” ännu, men det är tunga grejer vill jag lova. Jag har särskilt plockat ut programmet som ska addera 45 kg på min bänkpress på sex månader. Dock tänkte jag bara följa det tills jag klarar 100. Det finns nämligen andra saker jag vill specialträna och bänkpress har inget egenvärde för mig.

Enligt schemat ska det ta högst en och en halv månad för mig att passera hundra, så jag satsar på att fixa utmaningen sista februari.

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. legendarisk
    Jan 12, 2012 @ 21:40:09

    Spännande! Har läst 4-hour work week men inte hans body bok. Dock är jag riktigt sugen på att läsa den då jag är en trogen följare av Ferris blogg och gillade workweek väldigt mkt 🙂

    Kom gärna med en längre recension sen om du har lust.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: