Första aktiebolaget färdigt

Precis före jul kom det brev från Bolagsverket som förkunnade att vårt nya bolag är bildat. Gott är det och helt utan gråt och tandagnisslan gick det. Den enda lilla tuvan var att vi inte fick namnet vi först förelog, men det löste vi genom att göra en mycket längre lista (skulle vi gjort från början naturligtvis) och valde hittepånamn, eller rättare sagt, ord från ett utländskt slanglexikon.

Nu kan jag med säkerhet säga att om man inte måste bilda sitt företag inom två veckor så ska man göra det själv via Verksamt.se och inte köpa något lagerbolag som man ändå måste kolla så att det inte har några gamla skulder eller några konstiga stadgar.

Hur enkelt som helst! Klart och betalt (1 900 kr)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: