Ett år till miljonen

Jag har ju skapat en målkurva som ni kan se på månadsrapporterna. Där finns en anpassad kurva som uppskattar framtida tillväxt utifrån vilket sparande och vilken tillväxt jag har haft hittills. Tillväxtens startvärde satte jag till 17 000 månad ett, och sedan anpassar jag tillväxtfaktorn så att kurvan stämmer med det senaste utfallet. Just nu är den årliga tillväxten 14%.

Det som utgör basen i mitt sparande är självklart min lön. Den månatliga ökningen utgörs av företagens tillskott, aktievinst och aktieutdelning.

Den kurva som skapades för senaste månadsrapporten pekar på att den första miljonen nås om ett år. Men det förutsätter givetvis att ökningstakten fortsätter, och det finns det ju inga garantier för. Sedan har jag ju sagt att jag inte ska vara anställd när året är slut, vilket självklart drar ner sparandet. Å andra sidan kan mina företag börja generera lite pengar snart.

Som det ser ut nu är det i alla fall bara ett år kvar till första miljonen.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Johan
  Feb 14, 2012 @ 11:24:59

  Vad kul! Ska bli (är) spännande att följa 🙂

  Svara

 2. Hur jag blir rik
  Feb 14, 2012 @ 20:01:18

  Härligt!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: