Skjuter på beslutet

Senap webbyrå

Vi har jobbat ganska långt i vår strävan att slå ihop de två bolag som tillsammans ägs av tre personer. Anledningen är att vi ändå har så mycket samarbete och så mycket gemensamt att det bara är naturligt att vi har gemensamt ägande. Just nu är det en kille som äger hälften av varje och vi två andra som vardera äger den andra halvan.

Total genomgång av tillgångar är gjort och jag har samtalat med de bägge andra för att se var alla står. Det enda som återstår är egentligen att jag föreslår en siffra.

På några månader har dock konkurrenssituationen ändrats drastiskt och jag börjar tvivla på värdet i det andra företaget. Dessutom håller vi på att gå igenom affärsmöjligheterna i en mycket större verksamhet som vi i så fall skulle göra tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: