Skjuter på beslutet

Senap webbyrå

Vi har jobbat ganska långt i vår strävan att slå ihop de två bolag som tillsammans ägs av tre personer. Anledningen är att vi ändå har så mycket samarbete och så mycket gemensamt att det bara är naturligt att vi har gemensamt ägande. Just nu är det en kille som äger hälften av varje och vi två andra som vardera äger den andra halvan.

Total genomgång av tillgångar är gjort och jag har samtalat med de bägge andra för att se var alla står. Det enda som återstår är egentligen att jag föreslår en siffra.

På några månader har dock konkurrenssituationen ändrats drastiskt och jag börjar tvivla på värdet i det andra företaget. Dessutom håller vi på att gå igenom affärsmöjligheterna i en mycket större verksamhet som vi i så fall skulle göra tillsammans.

Annonser

Kommentering är stängt.