Semesterskuld – check

En liten anledning till att skjuta upp mitt avslut som anställd har varit att jag har haft en skuld på en hoper semesterdagar. Om man stannar ett visst antal år efterskänks dessa dagar, och den tiden är nu uppnådd.

Inte på nått sätt en avgörande detalj, men en tjuga sparar jag nog in på att ha hållit ut så länge.

Nästa avstämning är mitt aktieprogram, där jag får ut mina andelar när året är slut.

Efter det finns det inga såna ursäkter kvar, bara att säga tack och adjö (nåja, det är ju en hel radda andra saker som spelar in också)!

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Legendarisk
  Apr 05, 2012 @ 17:51:54

  En fråga angående det här med aktieprogram. På företaget där jag nu jobbar kan man också få option (antar jag) på aktier till ett förutbestämt värde. Har du alltid utnyttjat denna fördel? Är inte helt säker på om jag ska göra detta eller ej. Men det verkar ju bra.

  Svara

  • jobbochfirma
   Apr 07, 2012 @ 21:45:03

   Det beror självklart på hur programmet ser ut.
   Jag har inte utnyttjat det mer än ett år eftersom jag har haft som mål att sluta så snart som möjligt.

   Men om man tror det minsta på företaget och ska jobba kvar under avtalsperioden så är det ganska självklart att man ska utnyttja erbjudandet att få gratis aktier, även om det innebär en massa förmånsskatt och sånt. Jag har många medarbetare som borde blivit ganska förmögna på detta sätt.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: