Lat eller effektiv

Ni kanske undrar vad som har flugit i mig, men jag har skaffat städerska!

Jag skulle aldrig göra det om det bara var jag, men sambon tyckte att det var en bra idé och jag hade svårt att motivera något motstånd. Med alla projekt som vi har så hade vi stora problem att ta tag i den grundliga städningen, även om vi håller undan ganska bra på daglig basis.

Jag fick falla till föga och nu kör vi månadsstädningar på prov. Idag var första gången städerskan var här och jag är jättenöjd. Lite speciellt att släppa in en okänd människa i lägenheten, men jag kollade upp min försäkring och företagets försäkring så det ska vara lugnt.

Det kostar ungefär en femhunka i månaden var för sambon och mig. Klart värt, känns det som. Ordentligt rent varje månad och egen småstädning där emellan kan nog funka bra. Bara att lägga in i budgeten och jobba effektivt på den insparade tiden för att skaffa mer inkomster.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Johan Hermansson
  Apr 07, 2012 @ 12:15:36

  Inte skulle jag kalla det lat i alla fall. När vi har ett större boende som blir svårt/jobbigt/tidsödande (eller alla tre samtidigt) att städa själva kommer vi också att skaffa hemhjälp. Det man gör är ju endast att köpa sig tid till bättre saker än att gå och bryta rygg. Klart värt!

  Svara

 2. Ekonomitankar
  Apr 08, 2012 @ 10:27:10

  Här såg jag en stor skillnad när jag flyttade kontoret hemifrån till ett kontorshotell, väldigt många hade städhjälp. Ja vi företagare jobbar kanske lite mycket, därför köper vi oss lite ledig tid så vi ändå mår bra. Inget att skämmas för, något som det är i andra kretsar…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: